Introductie Trainings Activiteiten Commissie (TAC)

Heeft u belangstelling voor recreatief schaatsen en woont u in de omgeving van Lonneker (Gemeente Enschede) dan bent u voor trainingen op de juiste plaats bij onze ijsclub.

Alle trainers hebben een erkent KNSB trainersdiploma.

Meer informatie over trainingen op donderdagavond (is voor schaatsers vanaf 14 jaar) vindt u hier.

Meer informatie over trainingen op zondagochtend vindt u hier.

Er zijn er mogelijkheden om op meerdere avonden te trainen door gebruik te maken van trainingen bij andere verenigingen. Mocht je daar belangstelling voor hebben dan kun je met mailen naar tac@ijsclublonneker.nl .

Wedstrijdlicenties dienen door de leden zelf te worden aangevraagd bij de KNSB http://knsb.nl/algemeen/wedstrijdlicentie/ De kosten voor een wedstrijdlicenties zijn voor eigen rekening.

Voordelen van het KNSB-lidmaatschap voor actieve leden: waardepakket actieve leden

TAC februari 2015: impressie schaatstraining (einde schaatsseizoen)

Landtraining