De kantine van onze vereniging wordt tijdens ijsperiodes goed gebruikt.

Drank en versnaperingen

Schaatsers kunnen na het rijden warme chocolademelk, koffie of thee met wat lekkers krijgen in de kantine. Zoals een broodje knakworst, erwtensoep, chips of een Mars.

Vrijwilligers

Bij ijsperiode komt de kantinecommissie in actie om personeel in te plannen voor de kassa, kantine, inkoop en EHBO. Wanneer de ijsperiode langer duurt, wordt de kring van vrijwilligers waarop een beroep gedaan wordt steeds groter, om het werk niet op de schouders van een paar mensen te laten komen. Meld je tijdens ijsperiodes gerust bij het aanwezige personeel, als je een handje wilt helpen. Dan kan je misschien ook eens een middagje of avondje 'dienst draaien', want die bereidwilligheid wordt steevast beloond met een paar uurtjes gezelligheid!

Schaatsbeschermers mee!

In de kantine liggen tegels, vandaar dat het alleen met schaatsbeschermers toegestaan is met schaatsen naar binnen te komen.

Kantine huren

Indien u de kantine incidenteel of op vaste tijden wilt huren, leest u dan nog even verder, u vindt hieronder meer informatie.

Natuurlijk gebruikt de IJsclub de kantine voor eigen bijeenkomsten. Daarnaast huurt Schaakvereniging Lonneker elke vrijdagavond (m.u.v. de zomermaanden) de kantine. En zijn er diverse clubjes die de kantine regelmatig huren.

Mogelijkheden

Het is mogelijk de kantine te huren voor een familiebijeenkomst, reünie, creatieve dag, vergadering, enz. U kunt dan uw eigen koffie, thee en frisdrank schenken. In het keukentje staat een koelkast en gasfornuis, er is een koffiezetapparaat, kopjes, glazen, enz. Een paar kleine pannen zijn aanwezig. De toiletten zijn in 2012 geheel vernieuwd, en zodoende zijn er twee keurige toiletten.

Beperkingen

Omdat we als IJsclub Lonneker naast een woonwijk liggen, willen we rekening houden met de buren, en daarom zijn uitbundige avondfeesten in de kantine niet mogelijk. Om dezelfde reden is het niet mogelijk gebruik te maken van het terras achter de kantine of de vijver.

Huurprijzen

Richtprijs van de huurprijs is € 15,- per uur. U wordt verzocht de kantine, keuken en toiletten zelf schoon te maken. Mocht u dat niet zelf willen doen, dan kunt u dit vooraf melden en laten doen voor 25 euro.

Contact

Wilt u de kantine huren voor een bijeenkomst, kunt u voor de mogelijkheden contact opnemen met de kantinebeheerder. Voor informatie mailt u naar kantinebeheer@ijsclublonneker.nl

 

Impressie